Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλείτε το συμβόλαιό σας γρήγορα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που σας στέλνουμε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με e-mail, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

     1   Πληρωμή σε τράπεζα 

Μπορείτε να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρά σας με μεταφορά του ποσού μέσω e-banking  από την Τράπεζά σας στον λογαριασμό της EReal Estates  στην Alpha bank ή να πραγματοποιήσετε κατάθεση στα ταμείο των  καταστημάτων της Alpha bank Πανελλαδικά.

Προσοχή: Απαραίτητα ως αιτιολογία συναλλαγής να καταχωρείτε ΜΟΝΟ το ονοματεπώνυμό σας. Δικαιούχος εμφανίζεται η EReal Estates Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών και Μεσίτες Ασφαλίσεων – Αντασφαλίσεων Α.Ε

Alpha Bank:
Λογαριασμός: 10300 2330 000 410
Iban: GR 980 140 1030 1030 0233 0000 410

Μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας, θα λάβετε ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σας.

   2  Πληρωμή μέσω Πιστωτικής – Χρεωστικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική / χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας, θα λάβετε ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σας.